Selecteer een pagina

Over ons

De Sint Maarten Parade vond in 2017 voor de zevende keer plaats. Het is een initiatief van Sharing Arts Society, het Sint Maartensberaad en Museum Catharijneconvent. Doelstelling van de Parade is het verbinden van mensen en het delen van ervaringen door middel van kunst, gekoppeld aan immaterieel erfgoed. Lees verder >

Contact? Stuur een mailtje naar info@sintmaartenparade.nl

De zwerm 

De Sint Maarten Parade wordt gemaakt met tal van organisaties en mensen in Utrecht en omgeving, zoals:

UCK/Domstad Jeugdorkest, Fanfare van het Vuur, Tutti Saxi, De Blaaskinkels, Zuilens Fanfare Corps, Catching Cultures Orchestra, Orkest de Tegenwind, Djintan, Sambacaxi, Utrechts Klokkenluiders Gilde,  Fort van de Verbeelding (Grijze Koppen Orkest), Safari Sound System, Zangschool Utrecht, Kleinkoor Existe, Valsch en Gemeen, Mobile Minds, De Zwaan Uitvaarten, AxionContinu – Huis aan de Vecht, Bartolomeus Gasthuis, Vecht en IJssel – Zorgcentrum Transwijk, Stichting Zorg en Participatie, Resto VanHarte, Doenja Dienstverlening, Museum Speelklok, Het Utrechts Archief, De Domtoren, Utrechts Klokkenluiders Gilde, De Vrijstaat, Professor Loep & het Kunstlaboratorium, HKU, Universiteit Utrecht, de Regentesseschool, Ariane de Ranitzschool, De Fakkel, Leidsche Rijn College, Amadeus Lyceum, Villa Vrede, AZC Utrecht, AZC Amersfoort, AZC Leersum, New Neighbours, De Vrolijkheid, Castellum Hoge Woerd, Cultuur 19, RAUM, Meatball & van de Camp, Circus Diedom, Roodnoot Stal Thamen, de Utrechtse Stadskoetsier, FC Utrecht, Utrecht Natuurlijk, Steede Hogewoerd, Speeltuin Noordsepark, Speeltuin de Watergeus, Wijkspeeltuin De Boog, Speeltuin de Watertoren/Gagel en Griftsteede.

Team 

De Sint Maarten Parade wordt georganiseerd door Sharing Arts Society >

artistieke leiding
Paul Feld

zakelijke leiding & projectleiding
Joost de Groot

artistiek team
Lonneke Cuppen (beeldend)
Tommie Freke (muziek)
Luca Stappers (performance)

productie & organisatie
Marthe van der Hilst (productie participatie)
Joost Splinter (productieleider)
Lisa Bloemers (locatiemanagement, transport)
Chris Luiten / De Regelaar (vergunning en veiligheid)
Thierry de Vlieg / Event First Aid (EHBO)

communicatie & marketing
Moniek Janssen (Sint Maarten Parade) voor pers: 06 42622092
Kelly de Haan (Sharing Arts Society)
Charlie Feld (video)
Studio TOMIS (website en vormgeving)

kunstenaars (workshopleiding en artiesten)
Jurrian van den Haak, Kim van der Zijde, Lonneke Cuppen, Laura Naura van der Zee, Merel Zwarts, Ingrid Govers Malgosia Fiebig, Peter de Boer, Daphne de Bruin, Jasper van den Boezem, Bert van der Week, Christiaan Schuinder, Laura Groeneveld.

Partners

De Sint Maarten Parade wordt financieel ondersteund door:

 

En iedereen die ons steunde via de crowdfundingactie.

Daarnaast bedanken wij Qbuzz Utrecht /U-OV voor het vervoeren van de deelnemers van Zorgcentrum Transwijk, AZC Oog in Al en AZC Overvecht. En grote dank ook aan online supermarkt PICNIC voor het ter beschikking stellen van heel veel mandarijnen!