Selecteer een pagina

Over ons

De Sint Maarten Parade vindt dit jaar voor de zevende keer plaats. Het is een initiatief van Sharing Arts Society, het Sint Maartensberaad en Museum Catharijneconvent. Doelstelling van de Parade is het verbinden van mensen en het delen van ervaringen door middel van kunst, gekoppeld aan immaterieel erfgoed. Lees verder >

Contact? Stuur een mailtje naar info@sintmaartenparade.nl

De zwerm 

We kunnen het niet alleen. De Sint Maarten Parade wordt gemaakt met tal van organisaties en mensen in Utrecht en omgeving, zoals:

Domstad Jeugdorkest, Fanfare van het Vuur, Tutti Saxi, De Blaaskinkels, Zangschool Utrecht, Popkoor Future, Kleinkoor Existe, Band Zonder Verblijfsvergunning, Zuilens Fanfare Corps, Catching Cultures Orchestra, Orkest de Tegenwind, Djintan, De Bazuin, Sambacaxi, Enthusiasta, Utrechts Klokkenluiders Gilde,  Fort van de Verbeelding, Mobile Minds, De Zwaan Uitvaarten, AxionContinu, Bartolomeus Gasthuis, Vecht en IJssel, de Tussenvoorziening, Stichting Zorg en Participatie, Resto VanHarte, Doenja Dienstverlening, Museum Speelklok, Het Utrechts Archief, De Domtoren, De Vrijstaat, Professor Loep & het Kunstlaboratorium, HKU, Universiteit Utrecht, de Regentesseschool, Ariane de Ranitzschool, X11, De Fakkel, Leidsche Rijn College, Amadeus Lyceum, Villa Vrede, AZC Utrecht, AZC Amersfoort, AZC Leersum, New Neighbours, De Vrolijkheid, Castellum Hogewoerd, Cultuur 19, RAUM, Meatball & van de Camp, Circus Diedom, Roodnoot Stal Thamen, de Utrechtse Stadskoetsier, Steede Hogewoerd, Speeltuin Noordsepark, Speeltuin de Watergeus, Speeltuin de Watertoren/Gagel en Griftsteede.

Team 

De Sint Maarten Parade wordt georganiseerd door Sharing Arts Society >

artistieke leiding
Paul Feld

zakelijke leiding & projectleiding
Rob van Doggenaar

artistiek team
Bert van der Beek (beeldend)
Jasper van den Boezem (beeldend)
Tommie Freke (muziek)
Luca Stappers (performance)

productie & organisatie
Debora van Stenis (productieleiding)
Marthe van der Hilst (productie)
Alex Niessen (crowdfunding)
Lisa Bloemers (locatiemanagement, transport)
Chris Luiten (vergunning en veiligheid)
Ramses van den Hurk (techniek)
Thierry de Vlieg (EHBO)

communicatie & marketing
Moniek Janssen (coordinatie) voor pers: 06 42622092
Kathelyn Spanjers (social media)
Niek Pronk (video en animatie)
Geert Lommers (fotografie)
Sanne Sprenger (fotografie)
Charlie Feld (video)
Studio TOMIS (website en vormgeving)

kunstenaars (workshopleiding en artiesten)
Jurrian van den Haak, Kim van der Zijde, Emanuelle van den Broek, Christiaan Schuinder, Lonneke Cuppen, Ingrid GoversTjerk Ridder, Jochen Lange, Anthony Heidweiller.

Partners

De Sint Maarten Parade wordt financieel ondersteund door:

En iedereen die ons steunt via de crowdfundingactie.