Door Corona is alles anders dit jaar. Gelukkig is er een prachtig alternatief gevonden voor de Sint Maarten Parade en het Vuur: De Ronde van Sint Maarten.Twee avonden lang op het Berlijnplein in Leidsche Rijn Centrum zijn de rollen zijn omgekeerd: de Parade staat stil en het publiek beweegt door een magisch feest van licht, muziek en performance.

Dit jaar trekt de Parade niet door de binnenstad van Utrecht, maar maken we er een magisch openluchtfeest van! Je loopt een route van ongeveer een uur langs tientallen lichtsculpturen en wordt onderweg verrast door optredens van koren, orkesten, dansers, clowns en theatrale acts.

Ieder jaar kiest de Parade een actueel thema. Dit jaar is dat de strijd tegen armoede, global goal nummer 1. Sprookjes en volksverhalen uit alle culturen gaan hierover en de Ronde is hiervan een creatieve verbeelding.

In sprookjes kan alles
Heb jij een wens of een droom? Plaats hem dan direct online in onze wensbron (#wishingwell).
Daar kun je ook het verhaal en de wensen van anderen bekijken.

Heb je zelf nog een mooi verhaal of wil je een gedicht, tekening, lied of rap over jouw zoektocht naar beter delen? Stuur dat dan op naar deeljeverhaal@sharingartssociety.com.

Zet de data 6 en 7 november dus vast in je agenda!
Vanaf half oktober kun je (gratis) tickets reserveren voor dit evenement. En: volg vooral een van onze workshops om zelf een lampion te maken die je uiteraard mag meedragen als je de ronde loopt.

Wil je als eerste weten dat de kaartverkoop start? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief 

De Ronde van Sint Maarten

vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020
18-21 uur
Berlijnplein, Leidsche Rijn